Punaisten kyynelten talo, Frau ja Kiivaat äänikirjoiksi

Word Audio Publishing julkaisee historialliset romaanini äänikirjoina tämän kevään aikana.

Alkuperäinen kansikuva: Tuija Kuusela

Kuvituskuva: Laura Vesa

*

Punaisten kyynelten talo ilmestyi 31.1.2023

Lukija: Rosanna Kemppi

Luita ja ytimiä myöten ravisuttava kertomus vallanpitäjien silmittömästä terrorista ja menneisyyden kohtaamisesta.

Chey Chan on määrätietoinen nainen, punakhmer, joka uskoo vallankumouksen välttämättömyyteen. Mutta vainoharhainen puolue Angkar kääntyy omiaan vastaan. Chan pidätetään ja viedään pahamaineiseen Tuol Slengin vankilaan ministerimiehensä ja poikavauvansa kanssa. Kaksi muuta lasta, Arun-poika ja Vanna-tytär, joutuvat leireille eroon vanhemmistaan.

Kolmekymmentä vuotta myöhemmin Vanna on itse äiti ja vaimo. Arki kannattelee eteenpäin, mutta monen muun ikäisensä tavoin Vanna ei voi olla miettimättä, mitä isälle, äidille ja veljelle tapahtui 1970-luvun levottomina vuosina.

Kun pelättyjä punakhmerjohtajia vihdoin aletaan vaatia oikeuden eteen, Vannan on tehtävä rohkea päätös: asettuako niitä vastaan, jotka kerran orjuuttivat koko kansakunnan? Ja miksi lähestyvä oikeudenkäynti saa aviomiehen pois raiteiltaan?

Äänikirjan kansikuva: Juha Lassila

*

Frau ilmestyi 23.3.2023

Lukija: Annu Valonen

”Minä en tunne syyllisyyttä mistään. En absoluuttisesti mistään.”

Lina Manninen, kuuluisan natsipyöveli Reinhard Heydrichin leski, on päättänyt viimein oikaista miehestään kerrotut valheet antamalla valitsemalleen toimittajalle haastattelun.

Vaikka dramaattisista tapahtumista on jo vuosikymmeniä, Lina muistaa kaiken kuin eilisen. Toimittaja Eric Richterin kanssa käytyjen keskustelujen kautta nainen palaa 1940-luvulle, elämänsä kulta-aikaan, jolloin hänen miehensä oli Böömin ja Määrin protektoraatin käskynhaltija, ja he asuivat perheineen ylellisessä kartanossa Prahan lähellä.

Prahassa perhettä kohtasi kuitenkin tragedia, kun toukokuussa 1942 SOE:n agentit hyökkäsivät Reinhard Heydrichin kimppuun kohtalokkain seurauksin. Linan, kuten monen muunkin, oli selviydyttävä koko maailmaa ravistelleiden tapahtumien keskellä.

Ja kaikkien näiden vuosien jälkeen, sydämessään Lina on edelleen Frau Heydrich.

*

Kiivaat ilmestyy 30.3.

Lukija: Leena Nuora