Yöuinnille elokuussa!

Pitkästä aikaa! Blogissa on ollut hiljaista, mutta työhuoneestani sentään kuuluu näppäimistön tasainen naputus tai kynän suhina vähintään. Yöuinti ja muita novelleja ilmestyy elokuussa.

Yöuinnista on tehty ennakkokappale, joka on parhaillaan varhaisten lukijoiden syynissä, mutta kirjan virallinen ilmestymispäivä on 11.8.

Näin kirjaa esitellään:

Raikas novellikokoelma nuorista elämän käännekohdissa.

Sugar daddy mahdollistaa Melinalle ylellisen elämäntavan. Lumi löytää häkkivarastosta kodittoman tytön. Kun pandemia sulkee maailman, Ira luopuu kontrollista ja neitsyydestään.

Ruu tahtoo poikaystäväkseen Hollywood-tähden, joka kuvaa Suomessa elokuvaa. Pakkomielteisesti rakastunut Zen vaatii Lumia luopumaan ystävistään. Pilaako tuntematon tyyppi Aaron yöuintisuunnitelmat?

Keneen epävarmassa maailmassa uskaltaa luottaa ja mihin rakastuminen voi johtaa?

Terhi Rannelan edellinen novellikokoelma Yhden promillen juttuja löytää uusia lukijoita vuodesta toiseen.

Kansikuva: Timo Numminen

*

Punaisten kyynelten talon, Fraun ja Kiivaiden ystäville hyvänä uutisena kerrottakoon, että kirjoitin kesäkuussa sopimuksen seuraavasta romaanistani.

Koska olen taikauskoinen, en uskalla kertoa paljon muuta kuin sen, että teoksen genrejä ovat esimerkiksi biofiktio, episodiromaani ja historiallinen romaani. Niin, ja että kirja ilmestyy ensi keväänä. Huhtikuussa, toivoakseni.

Mutta sinne on vielä monen liuskan matka –

*

Ihania kesäpäiviä itse kullekin!

Kuvat: Laura Vesa